Filtravimas

Kaina
Prekės ženklas
Plotis, mm
Gylis, mm
Aukštis, mm
Viryklės dangtis
Orkaitės tipas
Elektrinių viryklių orkaitės būna elektrinės ir daugiafunkcinės elektrinės. Daugiafunkcinės orkaitės turi daug maisto ruošimo funkcijų. Viršutinėje orkaitės dalyje gali būti grilis, iešmas arba konvekcija.
Orkaitės maksimali temperatūra, °C
Vėsioje orkaitėje temperatūra yra apie 90°C, labai lėtam maisto ruošimui - 120°C temperatūra, lėtam ruošimui - 150-160°C, vidutiniškai lėtam - 160-180°C temperatūra, saikingai karšta orkaitė - 190-200°C, karšta - 190-200°C, greita / labai karšta - 230-260°C.
Laikmatis
Leidžia nustatyti maisto ruošimo laiką, o taip pat praneša apie maisto gaminimo pabaigą (garso arba šviesos signalo pagalba).
Valymo tipas
Pagrindiniai orkaitės valymo tipai: Easy to Clean, pirolizės ir katalizinio savaiminio išsivalymo sistema. Katalizinė savaiminio išsivalymo sistema tai paviršius dengtas specialia emale, kuri apsaugo nuo dėmių. Pirolizės savaiminio išsivalymo sistema naudodama aukštą temperatūrą purvą paverčia pelenais. Esant Easy To Clean sistemai, orkaitę lengva valyti su paprasta šluoste, nes speciali porėta danga atstumia purvą ir riebalus.
Valymo tipas Išsivalymas garais×

Kategorijoje "Dujinės viryklės su dujine orkaite" nieko nerasta

Ieškoti iš naujo